اعلام ساعت کارمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل

اعلام ساعت کارمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل مسئول محترم واحدهای ستادی مسئول محترم مرکز خدمات جامع سلامت شهری/ روستایی/ پایگاه سلامت با سلام و احترام؛ با عنایت به مصوبه وزارت نیرو و ابلاغیه معاون محترم توسعه دانشگاه درخصوص تغییر ساعت کاری و نحوه فعالیت همکاران موارد ذیل مورد تأکید می¬باشد. ۱-برابر ابلاغیه، ساعت کاری کلیه واحدها (اعم از ستادی و محیطی) در بازه زمانی ۱۵ خرداد لغایت ۱۵شهریور ، (شنبه تا چهارشنبه ساعت ۶ الی ۱۳ و پنجشنبه ها ۶ الی ۱۲) خواهدبود. ۲- ضروری است هماهنگی¬های لازم درخصوص درخواست¬ها، ایاب و ذهاب، پایش¬ها مطابق با فرایند فوق الذکر انجام گیرد تا مراکز دچار سردرگمی نگردند. در ضمن در راستای صرفه جویی مصرف برق سیستم¬های سرمایشی یک ساعت قبل از تعطیلی ادارات الزاما می بایستی خاموش شود.