مسئول محترم مرکز خدمات جامع سلامت روستایی- شهری- شهری/روستایی و پایگاه سلامت.... با سلام و احترام به استحضار می¬رساند در روز تعطیل پایان سال جاری (29 اسفند) و تعطیلات رسمی نوروز سال 1403 خدمات نمونه¬برداری خون از پاشنه¬ی پای نوزادان جهت غربالگری و خدمات هنگام ازدواج (شامل آزمایشات قبل از ازدواج) در محل ستاد معاونت بهداشتی واقع در خیابان شهید مدرس- میدان باغ فردوس ارایه می¬گردد. لازم به ذکر می¬باشد که در روزهای غیر تعطیل و اداری ارایه¬ی خدمات مذکور به روال قبل، غربالگری نوزادان در مرکز خدمات جامع سلامت شهید مدرس واقع در خیابان شریعتی- معلم 12 و ارایه¬ی خدمات هنگام ازدواج در مرکز خدمات جامع سلامت شکوهی امیرکلا می¬باشد. اطلاع رسانی به عموم مردم و به خصوص جامعه¬ی هدف، مزید امتنان می¬باشد.