برگزاری اولین جلسه هماهنگی جهت برگزاری کارگاه آموزشی منطقه ای مهارت آموزی کارشناسان ستادی برنامه سلامت میانسالان

اولین جلسه هماهنگی جهت برگزاری کارگاه آموزشی منطقه ای مهارت آموزی کارشناسان ستادی برنامه سلامت میانسالان برای مدیران گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و کارشناسان برنامه سلامت میانسالان برگزار شد.

اولین جلسه هماهنگی جهت برگزاری کارگاه آموزشی منطقه ای مهارت آموزی کارشناسان ستادی برنامه سلامت میانسالان برای مدیران گروه سلامت جمعیت، خانواده  و مدارس و کارشناسان برنامه سلامت میانسالان دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 1 و 10 راس ساعت 9 صبح روز شنبه مورخ 1398/2/21 در دفتر معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر جوانیان معاون محترم بهداشتی بر ضرورت بکارگیری همه ظرفیت های دانشگاه در هرچه بهتر برگزاری کارگاه مذکور تاکید نمودند.