ثبت نام در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت

ثبت نام در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از نیمه اول آذر ماه آغاز و تا ۱۵ بهمن ادامه دارد.

ثبت نام در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از نیمه اول آذر ماه آغاز و تا ۱۵ بهمن ادامه خواهد داشت.

آیین نامه این دوره از جشنواره نیمه دوم آبان ماه به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد و ثبت نام در این جشنواره آغاز شده است. علاقمندان می‌توانند از طریق آدرس

http://quran.behdasht.gov.ir/index.jsp?siteid=464&pageid=55664 در این دوره از جشنواره ثبت نام کنند.

بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در هفت بخش آوایی، معارف قرآنی، پژوهشی، فن آوری، ادبی، هنری، تیمی و ۴۴ رشته دهه اول شهریور ماه سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می‌شود.

بخش آوایی این جشنواره شامل ۱۵ رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، ترجمه خوانی، حفظ سوره نباء تا پایان سوره فجر با ترجمه، حفظ۱جزء، حفظ۳ جزء، حفظ۵جزء، حفظ۱۰ جزء، حفظ۱۵جزء، حفظ۲۰جزء، حفظ کل، اذان، دعا و مناجات خوانی، آیین سخنوری، همخوانی و تواشیح است.

بخش معارف قرآنی شامل ۹ رشته آشنایی با احادیث اهل بیت، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی قرآنی است.

بخش پژوهشی شامل چهار رشته مقاله نویسی، تالیف کتاب، بررسی و نقد کتاب و تلخیص کتاب و بخش فناوری شامل دو رشته تولید اپلیکیشن و کانال های مجازی قرآنی است.

بخش ادبی شامل چهار رشته شعر کلاسیک، داستان نویسی، نمایش‌نامه نویسی، فیلم نامه نویسی است.

بخش هنری شامل ۹رشته خوشنویسی(نستعلیق- شکسته نستعلیق)، نقاشی، عکاسی، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق و منبت، طراحی پوستر، نمایش(تئاتر صحنه) پی‌نما(کمیک استریپ) است.

بخش تیمی این جشنواره نیز با شرکت گروه‌های سه نفره برگزار می‌شود و هر تیم می بایست شامل یک نفر حافظ حداقل ۱۰جزء اول قرآن، یک نفر قاری و یک نفر فرد مسلط بر مفاهیم، سیره معصومین، دعاشناسی و... باشد.

مجری جشنواره در مرحله دانشگاهی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی و در مرحله سراسری دانشگاه علوم پزشکی همدان با حمایت و هدایت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت است.

آیین نامه اجرایی جشنواره 24