۱۲ شهریور روز بهورز گرامی باد

بهورزان جامعه نگرترین افراد آموزش دیده در نظام سلامت کشورند که خدمات آنان بهبود چشمگیری در شاخصهای حیاتی کشور ایجاد کرد و نام بهورز راجهانی ساخت.۱۲ شهریور ماه در سال ۱۳۶۳ وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی وقت با هدف کمک رسانی هر چه بیشتر به بیماران روستایی وهمچنین در جهت تحقق یکی از اهداف مقدس انقلاب اسلامی مبنی بر فقر زدایی از روستاها دست به تاسیس خانه هایی با نام خانه بهداشت زد و در جهت تامین کادر متخصصاین خانه ها به تربیت افرادی همت گمارد که بهورز نام گرفتند .

فرا رسیدن ۱۲ شهریور در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی کشور، به نام روز بهورز نامگذاری شده است. واین روز بزرگ فرصت مغتنمی است  برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و  تلاشگر می باشد.

12 شهریورماه ، روز گرامیداشت بهورز برکلیه بهورزان عزیز و زحمتکش عرصه سلامت و بهداشت مبارک باد.

پیام تبریک دکتر حسین جلاهی، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بابل بمناسبت روز‍ بهورز
متن پیام بدین شرح است