آدرس مراکز شیفت عصر و روزهای تعطیل تزریق واکسن های کرونا در بابل

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از افزایش مراکز شیفت عصر تزریق واکسن در بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل،

دکترحسین جلاهی تاکیدداشتند

در مکان‌های مسقف و پرازدحام استفاده از ماسک مهم ترین نقش را در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا دارد و توصیه می شود عموم مردم در اماکن عمومی، وسائط نقلیه عمومی، فضای سربسته و مجالس از ماسک استفاده کنند.
همچنین دکتر حسین جلاهی اشاره داشتند به اینکه دز یادآور واکسیناسیون کرونا را جدی بگیرید،

در حال حاضر بیشتر موارد بستری و فوتی های ناشی از کرونا، افرادی هستند که واکسن دریافت نکرده اند، بنابراین لازم است،جامانده های واکسن و عموم گروه های هدف، امسال حداقل یک دز واکسن یادآور را دریافت نمایند.

لازم به یادآوری ایست واکسن‌های «سینوفارم، پاستوکووک، برکت، فخرا، رازی‌کوپارس و اسپایکوژن» در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه های تحت پوشش شهرستان بابل هم در شیفت صبح در ساعات اداری و هم عصرها در مراکز تعیین شده فوق تزریق خواهد شد.
 مردم عزیز ساکن روستاها می توانند برای دریافت واکسن به مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانه های بهداشت محل سکونت خود هر روز در وقت اداری مراجعه نمایند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد:

مراکز واکسیناسیون رضیاکلا، شهید ذاکریان، شهید کشوری،بزاز در ایام تعطیل (صبحها از ساعت ۹ الی ۱۲ و عصر از ساعت ۱۷ الی ۲۰) آماده ارائه خدمات به همشهریان می‌باشد.