سومین جلسه هماهنگی بسیج ملی کنترل فشار خون

سومین جلسه ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون رأس ساعت 21/30 دوشنبه مورخ 1398/2/23 در دفتر جناب آقای دکتر جوانیان معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید. در ابتدا با خوش آمد گویی معاون محترم بهداشتی خلاصه ای از صورتجلسه دو جلسه قبلی قرائت شد و در ادامه با رهنمودهای جناب آقای دکتر جوانیان و معاون محترم فنی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این جلسه ایشان بر آموزش پرسنل داوطلب جهت اجرای طرح یاد شده و همچنین برنامه ریزی برای استقرار ایستگاه ها و هماهنگی لازم با سایر ارگان ها و نهادهای مرتبط با اجرای این برنامه تاکید نمودند.