اولین دوره آموزش جامعه در خصوص مسایل بهداشتی و مرتبط با سلامت در جشنواره علمی – هنری وارش در پارک شهید شکری شهرستان بابل برگزار شد.

اولین دوره آموزش جامعه در خصوص مسایل بهداشتی و مرتبط با سلامت در جشنواره علمی هنری وارش در پارک شهید شکری شهرستان بابل با حضور تقریبی هر شب، 1000 نفر از مردم و هنرمندان برجسته صدا وسیمای مرکز استان مازندران از مورخ 1398/2/9 تا 1398/2/15 برگزار گردید. این دوره های آموزشی و سخنرانی ها توسط کارشناسان معاونت بهداشتی(جناب آقای عسگری فقان پور/ جناب آقای مهندس علی خدادادی/ جناب آقای مهندس بابک بیکایی/ جناب آقای مجید شفیعی/ جناب آقای دکتر مهدی مقدسی - سرکار خانم نرگس آقابزرگ زاده/ سرکار خانم مریم رضایی) به شرح ذیل انجام شد. ساعت اجرای کلیه برنامه ها از ساعت 21 الی 23 بود.

جدول حضور سخنرانان در جشنواره وارش -  ساعت حضور 21/00  پارک شهید شکری بابل

ردیف