اولین جلسه امنیت غذایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 1398 برگزار شد.

اولین جلسه امنیت غذایی با حضور کارشناسان موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی وزارت دفاع، کارشناس معاونت تحقیقات و فناوری، عضو هیئت علمی گروه تغذیه، مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بابل و مسئولین واحدهای ستادی در دفتر معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل  در روز شنبه مورخ 1398/2/14  با دبیری واحد بهبود تغذیه برگزار شد. هدف از این جلسه، شناخت ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی بابل و موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی وزارت دفاع در زمینه چگونگی همکاری و ایجاد تفاهم نامه های مشترک جهت بسترسازی در امنیت غذایی جامعه بود.