در روز پنج شنبه مورخ 1398/2/5 تمرین برپایی چادر صحرایی و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری به مناسبت هفته سلامت 1398 برای مدیران و کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط واحد مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی با همکاری جمعیت هلال احمر در محوطه معاونت بهداشتی انجام شد. در این مانور علاوه بر برپایی چادر صحرایی از دستگاه موتور برق و سایر تجهیزات نیز جهت آموزش پرسنل بهره برداری گردید. همچنین از دستگاه مه پاش جهت مانور سم پاشی توسط کارشناس مربوطه، استفاده و آموزش های لازم به گروه هدف داده شد.