به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه از بازدید و کنترل بهداشتی  1776 مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی از 25 اسفند تا 6 فروردین خبر داد.

دکتر جوانیان با اشاره به اینکه کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل در ایام کشیک نوروزی، بالغ بر 1776 بازدید و کنترل بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی انجام دادند، اظهار کرد: تعداد 28 مورد به دادگاه معرفی شدند و 6 مورد هم تعطیل شدند. در این مدت تعداد 555 کارت معاینه پزشکی  و 97 مورد هم اخطاریه بهداشتی صادر گردید.

وی افزود:

344 مورد نمونه برداری از مواد غذایی، 1057 مورد سنجش کلر باقیمانده آب آشامیدنی و  153 مورد آزمایشات باکتریولوژی روی آب آشامیدنی انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه و دبیر کمیته سلامت ستاد خدمات سفر نوروزی شهرستان بابل ادامه داد: معاونت بهداشتی با اعزام 41 اکیپ فعال بهداشت محیط و با 1260 ساعت حجم کار انجام شده بهداشت محیط بر حسب نفر ساعت در روز در این ایام، توانسته مقدار 3350 کیلو گرم مواد غذایی فاسد (شامل گوشت - شیرینی - کنسروجات - مرباجات - سوسیس - کالباس - کره تقلبی - روغن سوخته و ...) کشف و معدوم نماید.

دکتر جوانیان در پایان گفت: همشهریان عزیز و مسافرین محترم می توانند شکایات و مشکلات بهداشتی اعم از اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی و سفره خانه ها را از طریق تماس با سامانه 190ارائه نمایند.