فقط 40درصد مردان جامعه تحرک بدنی کافی دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی بابل ، دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن گرامی داشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی با شعار " مردان فعال تر ، مردان سالم تر "بیان داشتند اصلاح سبک زندگی از یک طرف واز طرف دیگر غربالگری ها با هدف تشخیص به موقع بیماریها می تواند در درمان به موقع وپیشگیری از عوارض ناخواسته بیماریها تاثیر بسزایی داشته باشد معاون بهداشتی در ادامه افزودند:

پویش هفته ملی سلامت مردان ایرانی همه ساله در هفته آغازین اسفندماه با هدف اطلاع رسانی وحساس سازی گروه های مختلف جامعه درخصوص الویت های سلامت مردان به عنوان نیمی از جمعیت کشور برگزار می گردد."مردان فعال تر، مردان سالم تر" شعارسال وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی در هفته سلامت مردان است. طبق آمار گزارش شده توسط مسئولین وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی :

• سواد سلامت مردان کمتر از زنان است
  • فقط 40درصد مردان جامعه تحرک بدنی کافی دارند.
  • الگوی غذایی مردان مطلوب نیست.
  • 40 درصد مردان 45 سال به بالا مبتلا به فشارخون وکلسترول بالا هستند.
  • 22 درصد پسران بین هفت تا18 ساله اضافه وزن دارند
  • میزان آسیب پذیری ومرگ ناشی از بیماریهای روانی در مردان بیشتر است.
  • انتظار داریم سالانه حداقل 32 درصد از مردان برای دریافت خدمت به مراکز جامع سلامت وپایگاههای بهداشتی مراجعه کنند.

مردان نسبت به زنان مراجعات کمتری به مراکز بهداشتی درمانی دارند. امروزه کشورهای زیادی به الویت سلامت مردان به عنوان بدنه موتور اقتصادی کشور توجه دارند. در این راستا اصلاح سبک زندگی از یک طرف واز طرف دیگر غربالگری ها با هدف تشخیص به موقع بیماریها می تواند در درمان به موقع وپیشگیری از عوارض ناخواسته بیماریها تاثیر بسزایی داشته باشد. یکی از مهمترین عوامل شیوه زندگی ناسالم بی تحرکی وکم تحرکی بدلیل سبک زندگی شهرنشینی می باشد. جسم ما از نظر طبیعی برای فعالیت ساخته شده است، نه نشستن، ما افریده شده ایم برای حرکت ، اجدادما برای تهیه غذا وسرپناه و دفع خطرات حرکت داشته اند، اما ماهمه چیز را آماده مصرف می کنیم واین مارا دچار مشکلات بسیاری کرده است بدون تحرک کافی قلب ومغز وعضلات واستخوان ها ضعیف می شوند وتحمل فشار وعوامل خطر را ندارند.

پس برای حفظ سلامت خود حداقل هفته ای 150 دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط به بالا مانند پیاده روی سریع داشته باشیم .