تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری در معاونت بهداشتی بابل

تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری برای اعضا تیم واکنش سریع  و رابطان بلایا ی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه سلامت معاونت بهداشتی بابل برگزار گردید

در راستای ارتقاء سطح اگاهی و عملکرد اعضا تیم واکنش سریع و رابطان بلایا ی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه سلامت ، تمرین پدافند غیرعامل و اقدامات بهداشتی در شرایط اضطراری در تاریخ 97/6/25 از ساعت 7/30 صبح لغایت 14 در منطقه جنگلی درازکش بندپی شرقی به شرح ذیل برگزار گردید :

1. آموزش تغذیه در بحران توسط سرکار خانم هژبری (کارشناس تغذیه ) انجام ، سپس بسته اقلام غذایی به ارزش 1100 کیلو کالری تحویل اعضا گردید.
  2. سخنرانی مسئول روابط عمومی معاونت بهداشتی آقای نوروزی و نحوه استفاده با دستگاه بی سیم ماهواره ای در شرایط بحران
  3. آموزش استفاده از سموم و نحوه کار با دستگاههای سمپاش توسط مهندس للهی ( کارشناس بهداشت محیط )
  4. آموزش سازماندهی و هماهنگی در شرایط بحران توسط مهندس خدادادی ( مسئول واحد بلایا )
  5. برپایی چادر صحرایی در محیط جنگلی توسط کارشناسان