برگزاری مراسم جشن بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مراسم جشن بهورزی به مناسبت 12 شهریور روز بهورز در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

مراسم جشن بهورزی به مناسبت 12 شهریور روز بهورز در دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز دوشنبه 12 شهریور در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی بابل برگزار شد.  این مراسم که با همت شورای بهورزی و روابط عمومی و گشترش شبکه معاونت بهداشتی  و با حضور مسئولین دانشگاهی و بهورزان خانه های بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشتی بابل همراه با برنامه های متنوع شاد موسیقی و هنری توسط هنرمندان صدا و سیمای مرکز مازندران برگزار شد دکتر اشرفیان امیری معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تبریک روز بهورز دستیابی به رتبه های برتر در  شاخص های سلامت با تلاش بهورزان عزیز بیان داشتند درخشش چشمگیر موفقیتهای نظام سلامت در عرصه بین المللی مرهون تلاشهای خستگی ناپذیر انسان‌هایی است که عاشقانه و مخلصانه در جهت حفظ و ارتقای سلامت  جامعه  تلاش می کنند و در این مسیر بهورزان از موثرترین نیروها در نظام سلامت بوده و فعالیتهای دلسوزانه آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد.بدینوسیله فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول سلامت به نام "روز بهورز "نامگذاری شده است فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.ضمن تبریک به مناسبت روز بهورز،آرزوی سلامتی برای همه بهورزان محترم  همراه با توفیقات روز افزون را از خدای متعال مسالت داریم. در پایان به بهورزان نمونه و بازنشسته لوح تقدیر همراه با هدیه اهدا گردید.