یرگزاری کارگاه تغذیه در کنترل اضافه وزن و چاقی در معاونت بهداشتی بابل

کارگاه یکروزه تغذیه در کنترل اضافه وزن و چاقی برای دو گروه از پرسنل بهداشتی در مورخ 24 و 28 تیر ماه 97 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید.

تعداد شرکت کنندگان در کارگاه فوق الذکر 118 نفر بوده­اند که علاوه براجرای کارگروهی در قبل و بعد از کارگاه از شرکت کنندگان پیش آزمون و پس آزمون گرفته شد و نتایج آن از 49 درصد در پیش آزمون به 68 درصد در پس آزمون ارتقاء داشته است.

در این کارگاه موضوعات مرتبط با برنامه از جمله اهداف برنامه و اهمیت کنترل و پشگیری از چاقی، نقش تغذیه در کنترل وزن در کودکان و بزرگسالان، راه های شناخت اضافه وزن و چاقی با بررسی های تن سنجی، تجویز رژیم غذایی سالم در کنترل و کاهش وزن، سامانه سیب و ارجاع گروه های مختلف سنی چاق و اضافه وزن آموزش ارایه گردید.