همایش #دوچرخه_سواری عمومی شهرستان بابل به مناسبت #هفته_سلامت

همایش #دوچرخه_سواری عمومی شهرستان بابل به مناسبت #هفته_سلامت باشعار "پوشش همگانی سلامت برای همه، درهمه جا"

همایش دوچرخه_سواری عمومی شهرستان بابل به مناسبت هفته_سلامت باشعار "پوشش همگانی سلامت برای همه، درهمه جا"  در روز جمعه،۷ اردیبهشت ۹۷ در شهرستان بابل برگزار گردید. در این برنامه معاون بهداشتی بابل در خصوص گرامی داشت هفته سلامت سخنانی ایراد فرمودند . در این همایش دکتر اشرفیان بیان داشتند که سلامتی هدیه ایست از طرف خدای متعال و ما هم بایستی قدر این نعمت الهی را بدانیم و برای سلامت خود و آحاد جامعه تلاش کنیم و در قبال تامین سلامت مردم ، همه متولیان امر سلامت مسئولند و بایستی از تمام ظرفیت های ممکن  نسبت به تحقق شعار هفته سلامت برای همه و در همه جا استفاده کنیم. ایشان در ادامه افزودند که ورزش و فعالیت بدنی، بخصوص ورزش همگانی و دوچرخه سواری عمومی می تواند در ترویج فرهنگ سلامت نقش بسزایی داشته باشد و تکرار این برنامه ها در طول سال  با همکاری همه ادارات و سازمانها و نهادهای مردمی و حضور مردم عزیز در این برنامه ها به ارتقای فرهنگ سلامت جامعه کمک کند. در پایان به رسم یادبود جوایزی از طرف معاونت بهداشتی بابل به شرکت کنندگان اهدا گردید.

روابط عمومی معاونت بهداشتی بابل