هفته ملی بدون دخانیات(4 لغایت 10) خرداد گرامی باد

شعار امسال سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی بدون دخانیات " دخانیات، تهدیدی برای محیط زیست ما " “Tobacco – Threat to our environment” و شعار هفته ملی بدون دخانیات "دخانیات، تهدیدی برای سلامت و محیط زیست ما" اعلام شد.

سازمان جهانی بهداشت، ضمن اعلام شعار پویش روز جهانی بدون دخانیات 2022 با عنوان"دخانیات تهدیدی برای محیط زیست ما"، بر اهمیت افزایش آگاهی مردم در مورد تأثیرات زیست محیطی دخانیات اعم از کاشت، برداشت، تولید، توزیع و ضایعات ناشی از این فرایند ها تاکید کرد. این اطلاعات و آگاهی ها به مصرف کنندگان دخانیات یک انگیزه مضاعف برای عدم مصرف دخانیات می دهد.

هفته بدون دخانیات

هر ساله بمناسبت گرامیداشت روز جهانی بدون دخانیات در تاریخ ۳۱ ماه می، اقدامات هماهنگ و گسترده‌ای در سراسر جهان برای تنویر افکار عمومی در خصوص مضرات استعمال دخانیات، ترفندهای صنایع دخانی و اهمیت ترک دخانیات انجام می‌شود.

اعلام روز شمار هفته ملی بدون دخانیات

شعار روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات «دخانیات، تهدیدی برای سلامت و محیط زیست ما» اعلام شد

چهارشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۱؛ فردایی سالم‌تر با توسعه شهر‌ها و روستا‌های بدون دخانیات
پنج شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱؛ توسعه کشت توتون، تهدیدی بر امنیت مواد غذایی و محیط زیست
جمعه ۶ خرداد ۱۴۰۱؛ تبلیغ، فروش، مصرف و قاچاق دخانیات، تهدیدی بر سلامت جامعه
شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۱؛ افزایش مالیات بر محصولات دخانی، ضامن تامین سلامت عمومی و محیط زیست
یکشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۱؛ مشارکت سازمان‌های مردم نهاد در کنترل و مبارزه ملی با دخانیات
دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۰؛ پیشگیری از مصرف دخانیات با فرهنگ سازی و آموزش سلامت جامعه با اولویت دانش آموزان و دانشجویان
سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱؛ دخانیات، تهدیدی برای سلامت و محیط زیست ما

سازمان بهداشت جهانی ۳۱ ماه می‌ را روز جهانی بدون دخانیات اعلام کرده است.