اهمیت تزریق دوز سوم واکسن در پیشگیری از امیکرون

یک اصل پذیرفته شده این است که بعد از تزریق دو دوز واکسن علیه کرونا، دوز سوم حتماً تکمیل کننده است و احتمال ابتلاء به بیماری را کاهش می‌دهد و اگر هم ابتلایی اتفاق افتاد، مسلماً عوارض بیماری بسیار کمتر خواهد بود.

با رعایت دستورالعمل‌ها و تزریق دوز سوم علاوه بر حفظ سلامت جامعه به اقتصاد کشور هم کمک کنیم.

برای پیشگیری از موج سنگین کرونا، بحث و بررسی‌های زیادی مترح شده است؛ یکی از توصیه‌ها این بود که استفاده از ماسک در تمام مجامع، سازمان‌ها، ادارات، دانشگاه‌ها و محل‌های تجمع مسقف، الزامی است و باید از ماسک‌های استاندارد استفاده شود؛ زیرا ماسک‌های پارچه‌ای، کارایی چندانی ندارد و ماسک‌های استاندارد و سه لایه برای افراد عادی، مورد تأیید است.

افرادی که هر سه دوز واکسن کووید ۱۹ را دریافت کردند، سطح آنتی‌بادی علیه اومیکرون پس از نوبت سوم مشابه با سطح آنتی‌بادی علیه دلتا پس از دو نوبت بود.

محققان دریافتند به‌طورکلی، سطح آنتی‌بادی در برابر اومیکرون پس از سه دوز تقریباً ۲.۵ برابر بیشتر از پس از دو دوز بود.

سطوح آنتی‌بادی به تنهایی اثربخشی واکسن را پیش‌بینی نمی‌کند، اما نشانگر خوبی برای محافظت در برابر کووید ۱۹ شدید و بستری شدن در بیمارستان است.

بعد از تزریق دوز سوم واکسن کرونا، احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد، تنها نکته مثبت این مسئله این است که خطر بستری شدن یا مرگ خیلی کمتر می‌شود.

کلیک کنید yesسوالات متداول ،باورها و حقایق ،توصیه ها بعد از تزریق واکسن

کلیک کنیدyesتوصیه های پیشگیرانه , راهنماهای آموزشی کرونا