اولین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان بابل

اولین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان بابل، روز شنبه مورخ 98/3/11 در سالن اجتماعات فرمانداری با حضور فرماندار محترم جناب اقای ولی زاده و جناب آقای دکتر جوانیان و مدیران و مسئولان ادرات شهرستان بابل با تلاوت قران مجید و به ریاست شخص فرماندار رسما برگزار گردید.

جناب فرماندار ضمن خوش آمدگویی و قبولی طاعات و عبادات مدعوین و حاضرین در جلسه به تداوم و حضور فعالانه همه دستگاهها و مدیران ادارات در برگزاری و نشست مفید این جلسات و

همچنین در خصوص اجرای مفاد مسائل مطروئه تاکید داشتند.

دومین سخنران جناب آقای دکتر جوانیان معاون محترم بهداشتی بابل، که درخصوص بسیج ملی فشار خون و مشارک همه جانبه همه دستگاهها در اجرای هر چه بهتر این طرح یادآور شدند.

همچنین مواردی ایراد فرمودند.که از ان جمله :

اندازه‌گیری فشار خون بیش از 150 هزار بابلی در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون مورد انتظار است.
♦️سردرد، حالت تهوع، سرگیجه، تاری دید یا دوبینی، تپش قلب یا ضربان‌های قوی و نامنظم قلب، تنگی نفس از علایم فشار خون بالا است، البته در بسیاری موارد این بیماری بدون علامت است و به همین دلیل بنام قاتل خاموش نامگذاری شده است

♦️۶۰ درصد افرادی که فشار خون دارند، از فشار خون خود مطلع نیستند

♦️عدم مصرف دخانیات، الکل و نمک راه‌های ساده جلوگیری از فشارخون است که با کنترل فشار خون می‌توان از بسیاری بیماری‌ها مثل نارسایی قلبی، کلیوی و سکته مغزی جلوگیری کرد.

♦️این طرح از ۲۷ اردیبهشت ماه جاری  تا ۱۵ تیرماه ۹۸ با هدف ایجاد حساسیت موضوعی در آحاد جامعه (مردم و سیاستگذاران)، افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در زمینه فشار خون بالا اجرا می شود و اندازه گیری فشار خون افراد بالای ۳۰ سال را از اهداف این طرح است.

در پایان از فرماندار محترم و معاونین و مسئولان سایر دستگاهها فشار خون اندازه گیری و ثبت در سامانه بسیج ملی فشار خون شد.