پنجمین جلسه راهبردی بسیج ملی کنترل فشار خون.

پنجمین جلسه راهبردی ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون رأس ساعت 21/30 پنجشنبه مورخ 1398/3/2 در دفتر جناب آقای دکتر جوانیان معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور تنی چند ازمدیران و مسئولان کمیته بسیج ملی فشار خون برگزار شد، در ابتدا با خوش آمد گویی جناب آقای دکتر جوانیان معاون محترم بهداشتی خلاصه ای از صورتجلسات قبلی قرائت شد و بر شرح وظایف اعضائ کمیته و کارهای صورت گرفته مروری گذرا شد، در ادامه با رهنمودهای جناب آقای دکتر جوانیان و تاکید ایشان بر مغتنم شمردن فرصت و زمان موجود در هرچه بهتر اطلاع رسانی بسیج ملی و پیگیری کارها تاکید داشتند . در ادامه نیز معاون محترم فنی جناب آقای دکتر نصراله پور و مسئولان حاضر در جلسه موضوعاتی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. در این جلسه ایشان بر آموزش پرسنل داوطلب جهت اجرای طرح یاد شده و همچنین برنامه ریزی برای استقرار ایستگاه ها و هماهنگی لازم با سایر ارگان ها و نهادهای مرتبط با اجرای هر چه بهتر و کیفی تر اینطرح ملی تاکید نمودند.در پایان، جلسه با ذکر صلوات بپایان رسید.