برگزاری مراسم زنگ هفته سلامت 96 در بابل

مراسم زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت با شعار بهداشتي سال: «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم»، و شعار هفته سلامت: "زندگی سالم با نشاط و امید" با حضور دکتر حسن اشرفیان امیری معاون بهداشتی بابل و آقای احمدی رئیس آموزش و پرورش شهرستان و سایر مسئولین شهرستانی و  مسئولین و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش در دبیرستان آیت اله غفاری بابل  در روز شنبه ۹۶/۲/۲ ساعت ۸ صبح برگزار گردید. در این برنامه  ابتدا آقای دکتر اشرفیان امیری معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از همه مسئولین و کارکنان جهت گرامیداشت هفته سلامت، در خصوص توجه به شیوه زندگی سالم به ویژه شعار سال تاکید فرمودند. در ادامه  آقای احمدی  رئیس آموزش و پرورش شهرستان در خصوص تعامل و همکاری متقابل  آموزش  و پرورش و معاونت بهداشتی در جهت ارتقای سلامت دانش آموزان سخنانی ایراد فرمودند.