برگزاری کارگاه آموزشی"رسانه در حوزه سلامت" در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل

کارگاه های آموزشی با عنوان" رسانه در حوزه سلامت " در روزهای یکشنبه  مورخ 10/04/1397 و دوشنبه مورخ 11/04/1397 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید.

کارگاه های آموزشی با عنوان" رسانه در حوزه سلامت " در روزهای یکشنبه  مورخ 1397/04/10 و دوشنبه مورخ 1397/04/11 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید. در این کارگاه های آموزشی که با حضور کارشناسان مراقب سلامت ناظر، کارشناسان ستادی و ماماهای خانواده برگزار شد، جناب آقای محمد قنبری(مسئول محترم واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی)، جناب آقای حسن حیدری(کارشناس ارشد محترم آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی)تدریس نمودند. ضمنا فایل های پاورپوینت کارگاه یاد شده در سایت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بارگذاری شده و جهت استفاده، قابل دانلود می باشد.