برگزاری کارگاه تغذیه در مادران باردار و واجد شرایط دریافت سبد غذایی در معاونت بهداشتی بابل

کارگاه تغذیه در مادران باردار و واجد شرایط سبد غذایی در تاریخ 97/03/21 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید.

کارگاه تغذیه در مادران باردارو واجد شرایط سبد غذایی در تاریخ 97/03/21 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور 40 نفر ازمراقبین سلامت و ماماهای خانواده مراکز روستایی برگزار گردید.

تعداد 100 نفر از مادران بارداری که دارای آیتم های سوء تغذیه از جمله BMI کمتر از 18/5 ، وزن گیری کمتر از انتظار ، وزن 45 و کمتر ، هموگلوبین کمتر از 11 و دو قول و ... باشند بعد از شناسایی و تایید فقر مالی،  مشخصات مادران توسط پرسنل بهداشتی به ستاد معاونت بهداشتی بابل ارسال شده و از طریق واحد تغذیه به بنیاد علوی معرفی می گردد بعد از تایید توسط بنیاد علوی ، سبد غذایی در 6 مرحله و طی مدت یکسال ( هر دو ماه ) در میان مادران باردارو واجد شرایط توزیع می گردد و در پایان هر سال وضعیت ماران ارزشیابی می شود در ضمن پرسنل بهداشتی آموزش دیده موظفند طبق اسلاید پیوستی به کلیه مادران باردار تحت پوشش آموزش شده و وضعیت بهبودی آنان را رصد کنند.